8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Rømning af kontor

Fuld rømning af jeres kontor

Når I skal have tømt jeres kontor, kan I lade os gøre det for jer. Vi opkøber alt inden for brugt kontorinventar, og hvis I ikke skal bruge noget fra kontoret, så kan I få et tilbud på hele kontoret, hvor vi køber jeres kontorinventar og står for selve rømningen af jeres kontor.

 

På den måde skal I ikke bruge tid på selv at gøre det.

 

Hvornår er rømning af kontor relevant?

Der kan være mange grunde til, at I skal have foretaget en rømning af jeres kontor. Nogle af de mest hyppige årsager er ved konkursboer, eller hvis virksomheden lukker et kontor, uden at det skal flytte et nyt sted hen.

 

I begge tilfælde er det lettere at lade os stå for at hente jeres kontorinventar, da vi med det samme, kan give jer et tilbud på det hele. På den måde skal I ikke bekymre jer mere om det.

 

Hvordan griber vi det an?

Det er ret simpelt. I starter med at kontakte os og fortælle os om selve kontoret. På den måde kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvad der er tale om.

 

Hvis der er tale om et konkursbo, vil det typisk være kurator, som tager kontakt til os. Da man i et konkursbo er interesseret i at få flest muligt penge ind til kreditorer, er det oplagt at bruge os, da vi giver en pris på alt kontorinventar, og vi står for at hente det.

 

Er der tale om lukning af et kontor, foregår det stort set på samme måde. Her kommer vi også ud og danner os et overblik, så vi kan give et konkret tilbud på, hvor meget vi vil give for jeres brugte kontormøbler.

 

Når vi har sendt et tilbud til jer, så skal I ikke gøre andet end at acceptere det og give os adgang til kontoret. Så henter vi alt kontorinventar, og vi tager også de ting med, som vi ikke kan sælge, så I slipper for at skulle rydde op efterfølgende. I kan læse mere om processen her.

 

Hvor hurtigt får vi et tilbud

Vi har typisk et tilbud klar til jer inden for få arbejdsdage. Vi ved godt, at I hurtigt vil have en pris, så I kan komme videre med andre ting.

 

Derfor er det vigtigt for os, at vi er hurtige hele vejen igennem processen. Alt fra tilbud til rømning af kontoret.

 

I får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på alle opgaver.