8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Øvrige

Øvrige 1

0 review(s)
8.700 DKK eks. moms
8.700 DKK eks. moms

Øvrige 1

0 review(s)
8.700 DKK eks. moms

Øvrige 2

0 review(s)
1.000 DKK eks. moms
1.000 DKK eks. moms

Øvrige 2

0 review(s)
1.000 DKK eks. moms

Øvrige 3

0 review(s)
1.000 DKK eks. moms
1.000 DKK eks. moms

Øvrige 3

0 review(s)
1.000 DKK eks. moms

Øvrige 4

0 review(s)
4.500 DKK eks. moms
4.500 DKK eks. moms

Øvrige 4

0 review(s)
4.500 DKK eks. moms

Øvrige 5

0 review(s)
300 DKK eks. moms
300 DKK eks. moms

Øvrige 5

0 review(s)
300 DKK eks. moms

Øvrige kontormøbler sælges

H.C. Andersens Kontormøbler sælger brugt kontorinventar i højeste kvalitet. Nye kontormøbler og øvrigt kontortilbehør er utrolig dyrt at købe fabriksnyt. Der kan spares mange penge ved at købe det brugt, og når I køber gennem H.C. Andersens Kontormøbler er I sikret, at møblerne er i den bedste stand.

 

Vi er specialister i opkøb og salg af brugt kontorinventar, og har mange års erfaring med at finde de bedste møbler. Vi sælger altid til en god pris, og skal I f.eks. have møbleret et helt kontor, vil vi naturligvis udarbejde et ekstra godt tilbud til jer.

Øvrige kontormøbler

Ud over de mest almindelige kontormøbler, så som hæve-sænkeborde, pc-borde, kontorstole, opbevaringsreoler, arkivskabe og lignende, sælger H.C. Andersens Kontormøbler også øvrigt kontorinventar. Det er f.eks. skuffer, bakker, skillevægge, vægskinner, opbevaringskasser, stoleunderlag, måtter, diverse kontorlamper, vitrineskabe, hyldeknægte osv.

 

Så hvis I mangler enkelte dele til kontoret, er I altid mere end velkomne til at kontakte os og høre, om vi skulle ligge inde med det. H.C. Andersens Kontormøbler opkøber store partier kontormøbler fra eksempelvis konkursbo, og derfor har vi ofte kontorinventar, som almindelige forhandlere ikke ligger inde med.

Fuld løsning og skræddersyet service

Når I vælger at købe jeres kontormøbler og inventar gennem H.C. Andersens Kontormøbler, tilbyder vi at levere det på jeres adresse. Vi kan levere uafhængigt af, hvor mange møbler I køber. I kan naturligvis også vælge selv at stå for transporten, og derved få et lille afslag i prisen. Men lader I leveringen være inkluderet i vores tilbud til jer, sparer I jer selv for mange bekymringer, og unødigt slid og slæb.

 

Vores medarbejdere er yderst kompetente, og udfører altid et professionelt stykke arbejde. Vi transporterer kontormøbler og øvrigt kontorinventar hver eneste dag, og har stor erfaring i at nedpakke, løfte og transportere, så intet bliver beskadiget. Vi kan som en ekstra service også installere møbler og komplette arbejdspladser, hvis det ønskes. På den måde sparer I yderligere spildte kroner på evt. tabt arbejdstid, hvor jeres ansatte ellers ville skulle bruge tid på at sætte alt på plads. I stedet kan de nye arbejdspladser være klar til næste arbejdsdag, så alt er klar til at gå i gang med det daglige arbejde, når medarbejderne møder ind.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis I står for at skulle møblere jeres nye kontor, hvad enten I er en stor eller lille virksomhed, skal I ikke tøve med at kontakte os. Brug formularen herunder, og vi vender tilbage til jer snarest. Husk, at vi også sælger møbler til enkeltmandsvirksomheder eller hjemmearbejdskontorer. Overvejer I at sælge brugt kontorinventar, kan I læse om hvordan vi kan hjælpe jer af med dem her.

 

I vores tilbud til jer, vil der desuden altid kunne inkluderes levering og fuld installation, hvilket vi naturligvis vil spørge nærmere ind til, når vi taler med jer i telefonen.