8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Køb af brugte kontormøbler

Hvis jeres virksomhed skal have solgt gammelt møblement, er H.C. Andersens Kontormøbler klar til at købe det. Vi fortager konstant køb af brugte kontormøbler – stort og småt – og er interesserede i alle former for brugte møbler og kontorinventar. Skriveborde, kontorstole, skabe og andet.


Står I med en stor mængde brugte kontormøbler, som I gerne vil sælge, tilbyder vi at komme ud og besigtige dem ganske gratis, hvorefter vi udarbejder et godt tilbud til jer. Drejer det sig om få møbler, ordner vi besigtigelsen ved at I sender os nogle gode billeder, hvor det er muligt at se møblernes stand. Så sender vi hurtigst muligt et fair bud tilbage til jer. Lige meget om I skal have solgt et enkelt hæve-sænkebord eller 100 reolmeter kan vi hjælpe.

Når vi har købt jeres brugte kontormøbler

Efter vi har givet et tilbud, som I har accepteret, kommer vi ud til kontoret, hvor kontormøblerne er. Vores dygtige medarbejdere pakker så alt det ned, vi har købt og transportere det væk for jer. De tunge løft står vi også selv for. I skal derfor ikke tænke på noget som helst.


Vi tilbyder en hurtig og nem måde at få afsat jeres brugte inventar på, så I straks kan komme i gang med at få installeret jeres nye møbler. Mangler I kontormøbler, kan I tage et kig på vores webshop, hvor vi sælger et bredt udvalg af brugte kontormøbler.

Fordele ved at sælge brugte kontormøbler til os

Ud over vores hurtige service, så tilbyder vi altid høj professionalisme og arbejder indenfor de deadlines som I måtte have. Vores bud på jeres brugte kontormøbler er faste, altid uforpligtende og vi kan også hjælpe jer med at transportere jeres nye møbler. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din møbeltransport her.


Drejer det sig om et konkursbo, tilbyder vi at rømme hele kontoret. Vælger I en fuld rømning, tømmer vi naturligvis kontoret for alting, ikke kun møblerne og sørger for at lokalerne efterlades pæne og rene. I kan så koncentrere jer om andre vigtige ting, der også skal tages af.

Køb af alle slags brugte kontormøbler

For os handler det om kvaliteten af møblerne og muligheden for at kunne sælge dem videre. Møblerne skal altid være af en vis kvalitet, hvilket også er grunden til at vi spørger ind til det som det første, når I kontakter os. Hvis I er usikre på, om jeres brugte kontormøbler kunne have interesse for os, så er I meget velkomne til at kontakte os.


Også selvom møblerne er gamle. I langt de fleste tilfælde vil vi være interesserede, specielt hvis det drejer sig om hæve-sænkeborde.

Hvor hurtigt kan vi modtage et tilbud fra jer?

Vi bestræber os på, altid at kunne komme med et uforpligtende tilbud på alle jeres kontormøbler og inventar indenfor få hverdage. Hvor hurtigt vi kan udarbejde et tilbud afhænger selvfølgelig af omfanget af kontorets indhold. Hvis det drejer sig om få møbler, vil det naturligvis gå hurtigere.


Ved en fuld rømning af kontoret, kommet vi ud så hurtigt, som det kan passe jer, for at besigtige møblerne. I kan så regne med at modtage et tilbud kort derefter.


Kontakt os allerede i dag, hvis I har nogle brugte kontormøbler, som I gerne vil have et godt tilbud på. Brug formularen under ”Kontakt for Køb af brugte kontormøbler”, så vender vi tilbage til jer snarest.

Kontakt for køb af brugte kontormøbler