8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Borde

Brugte skriveborde sælges

Køb dine brugte skriveborde og andet kontorinventar hos H.C. Andersens Kontormøbler. Vi sælger kvalitetsmøbler til kontoret, og har et stort udvalg. Der findes blandt andet almindelige skriveborde, elektriske hæve-sænkeborde, pynteborde og større spiseborde, hvor medarbejderne kan spise deres frokost.

Altid kvalitetsmøbler

Vores kunder er både større og mindre virksomheder, selvstændige og folk der ønsker brugte kontormøbler i god stand. H.C. Andersens Kontormøbler går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er jeres garanti, når I køber skriveborde og andet brugt inventar til kontoret gennem os.

 

Inden vi sælger vores brugte skriveborde og f.eks. hæve-sænkeborde videre, sørger vi altid for at kvaliteten er i top, og at alt virker, som det skal. Det er især vigtigt, hvis det er elektriske hæve-sænkeborde, der er tale om.

Fordelen ved brugte skriveborde

Rigtig mange virksomheder i dag, tilbyder hæve-sænkeborde til deres medarbejdere. Dette kan f.eks. afhjælpe rygproblemer ved langvarigt stillesiddende arbejde, da det så er muligt skiftevis at stå og sidde ned i løbet af en arbejdsdag. Udfordringen for virksomhederne, kan være prisen på et hæve-sænkebord, som er betydeligt dyrere end et almindeligt skrivebord.

 

Derfor kan det være en rigtig god idé at købe dem brugte. Skal I bruge mange hæve-sænkeborde, kan vi naturligvis give jer et godt tilbud, så I kan spare endnu mere, og dermed tilbyde jeres medarbejdere bedre arbejdsforhold.

Køb kontormøblerne hos H.C. Andersens Kontormøbler

Når I køber jeres brugte kontorborde gennem H.C. Andersens Kontormøbler, kan det også være, I har brug for tilhørende stole, eller andet kontorinventar. Vi sælger, ud over alt i brugte borde, alle former for kontormøbler. Da vi ofte køber hjem i store partier fra f.eks. konkursvirksomheder, er vi i stand til at give jer en god pris.

 

Skal I have møbleret et helt kontor, tilbyder vi at sælge jer møbler til komplette arbejdspladser, hvor vi naturligvis leverer og installerer alle kontormøbler. På den måde slipper I for både transport, tunge løft og mandskab til at få det hele sat op. Når medarbejderne møder ind næste dag, er det hele klart til at det daglige arbejde hos jer kan gå i gang.

 

Derfor kan det være en rigtig god investering for jer som virksomhed, at vælge denne komplette løsning, så I ikke mister kostbare arbejdstimer og indtjening på at have jeres medarbejdere til at bruge tid på at installere deres arbejdspladser. H.C. Andersens Kontormøbler har kompetente ansatte, som er vant til at lave den slags hver eneste dag, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt kan have det hele på plads for jer.

Står I og skal flytte kontorer, så kan vi igennem vores samarbejde med H.C. Andersens Flyttefirma også være behjælpelige i den henseende.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis I står for at skulle møblere jeres nye kontor, hvad enten I er en stor eller lille virksomhed, skal I ikke tøve med at kontakte os. Brug formularen herunder, og vi vender tilbage til jer snarest. Husk, at vi også sælger møbler til enkeltmandsvirksomheder eller hjemmearbejdskontorer. Overvejer I at sælge brugt kontorinventar, kan I læse om hvordan vi kan hjælpe jer af med dem her.

 

I vores tilbud til jer, vil der desuden altid kunne inkluderes levering og fuld installation, hvilket vi naturligvis vil spørge nærmere ind til, når vi taler med jer i telefonen.