8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Skabe

Salg af brugte skabe

Køb dine brugte skabe og andet kontorinventar hos H.C. Andersens Kontormøbler. Vi sælger kvalitetsmøbler til kontoret, og har et stort udvalg. Vi sælger alle former for skabe til både store og små virksomheder. Vi har altid konkurrencedygtige priser og leverer lige til døren.

Vi sælger kun kvalitetsmøbler

Inden vi sælger vores skabe og alle andre kontormøbler videre, sørger vi altid for at kvaliteten er i top, og at alt virker, som det skal. Det sikrer vi igennem selv at besigtige alle de møbler vi opkøber. Vi giver altid en fair pris for det kontorinventar vi køber, så sørger vi nemlig også for at vi kan sælge det videre til en favorabel pris.

Fordelen ved købe brugte skabe

Når man skal indrette et kontor, hvad enten det er stort eller småt, så er det altid en god ide at holde prisen nede. Udfordringen for virksomhederne, kan være at finde den rigtige kvalitet til den rigtige pris. 

 

Derfor kan det være en rigtig god idé at købe brugte skabe hos os. Ud over vi garanterer at kvaliteten er i top, kan vi naturligvis også give jer et godt tilbud, hvis I mangler et stort parti skabe. Så I kan spare endnu mere, og tilmed tilbyde jeres medarbejdere et arbejdsmiljø af høj kvalitet.

Køb kontormøbler hos H.C. Andersens Kontormøbler

Når I køber jeres brugte skabe igennem H.C. Andersens Kontormøbler, kan det også være, I har brug for borde, stole, eller andet kontorinventar. Vi sælger, ud over alt i skabe, alle former for kontormøbler. Da vi ofte køber hjem i store partier fra f.eks. konkursbo, er vi i stand til at give jer en god pris.

 

Skal I have møbleret et helt kontor, tilbyder vi at sælge jer møbler til komplette arbejdspladser, hvor vi naturligvis leverer og installerer alle kontormøbler. På den måde slipper I for både transport, tunge løft og mandskab til at få det hele sat op. Når medarbejderne møder ind næste dag, er det hele klart til at det daglige arbejde hos jer kan gå i gang.

 

Derfor kan det være en rigtig god investering for jer som virksomhed, at vælge denne komplette løsning, så I ikke mister kostbare arbejdstimer og indtjening på at have jeres medarbejdere til at bruge tid på at installere deres arbejdspladser. H.C. Andersens Kontormøbler har kompetente ansatte, som er vant til at lave den slags hver eneste dag, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt kan have det hele på plads for jer.

Står I og skal flytte kontorer, så kan vi igennem vores samarbejde med H.C. Andersens Flyttefirma også være behjælpelige i den henseende.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis I står for at skulle møblere jeres nye kontor, hvad enten I er en stor eller lille virksomhed, skal I ikke tøve med at kontakte os. Brug formularen herunder, og vi vender tilbage til jer snarest. Husk, at vi også sælger møbler til enkeltmandsvirksomheder eller hjemmearbejdskontorer. Overvejer I at sælge brugt kontorinventar, kan I læse om hvordan vi kan hjælpe jer af med dem her.

 

I vores tilbud til jer, vil der desuden altid kunne inkluderes levering og fuld installation, hvilket vi naturligvis vil spørge nærmere ind til, når vi taler med jer i telefonen.