8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Reol

Reol 1

0 review(s)
200 DKK eks. moms
200 DKK eks. moms

Reol 1

0 review(s)
200 DKK eks. moms

Brugte reoler sælges

H.C. Andersens Kontormøbler sælger alt i brugte reoler, og komplette reolsystemer. Vi har et bredt udvalg af standard reoler til kontoret, men også flotte designmøbler og ældre udgaver.

 

Hos os finder I et stort udvalg af opbevaringsmøbler til kontoret, og ud over reoler, har vi også arkivskabe og andet kvalitets opbevaringsinventar. Blandt vores førende mærker er Atbo og Martela, som fås i farverne brun, grå og hvid.

Spar penge ved at købe brugte reoler

Det kan være meget dyrt at indrette kontoret, hvad enten I er en større eller mindre virksomhed. Arbejder man hjemmefra, og ønsker kvalitets kontormøbler og opbevaringsskabe, kan det også hurtigt blive en omkostelig affære.

 

Nye kontormøbler er betydeligt dyrere end brugte, og derfor anbefaler vi, at I kontakter os for at se vores udvalg af reoler og andet kontorudstyr.

 

Vi laver altid et godt tilbud til hver enkelt kunde, efter at vi har sat os grundigt ind i jeres behov.

Kontorinventar og reolsystemer i bedste kvalitet

H.C. Andersens Kontormøbler sælger udelukkende kontorinventar i høj kvalitet, og alle møbler er nøje udvalgte og behandlede. Vores reoler kommer i mange forskellige afskygninger; de har forskellige størrelser, farver og funktioner på kontoret.

 

Nogle er passende på et lille hjemmekontor, hvor andre passer perfekt ind på det store virksomhedskontor, hvor der er behov for masse-arkivering.

 

Vi har endvidere flotte reoler, der passer ind på hver enkelt medarbejders arbejdshjørne. H.C. Andersens Kontormøbler er specialister i salg af kontormøbler, og kan også tilbyde at sætte en komplet arbejdsplads op for hver enkelt medarbejder. Her medfølger bl.a. lille reol til opbevaring, elektrisk hæve-sænkebord og en ergonomisk kontorstol.

 

Når I vælger denne komplette løsning, vil vores kompetente medarbejdere komme ud og sætte det hele op for jer. Det betyder, at vi klarer al transport, tunge løft og installation. Det kan være en stor fordel for jer som virksomhed, da I så ikke vil have spildte arbejdstimer, hvor medarbejderne selv skal sætte det hele op.

 

Hos H.C. Andersens Kontormøbler er vi vant til at klargøre arbejdspladser, så det vil ikke tage vores effektive medarbejdere mange timer at få det hele på plads. I vores samarbejde med H.C. Andersens Flyttefirma kan vi tilmed tilbyde at hjælpe jer med at flytte lokaler. 

Reoler til kontoret

Reoler hjælper med at holde styr på tingene, så der er orden på sagerne, og vigtige papirer kan findes, når de skal bruges. Hylderne passer perfekt til ringbind, mapper og lignende kontormaterialer. H.C. Andersens Kontormøbler sælger brugte reoler og forskellige kontorskabe til opbevaring, som er langt billgere end nyprisen.

 

Med vores udvalg kan I selv sammensætte jeres opbevaringsmøbler til kontoret, ved f.eks. at kombinere reoler, skabe og skuffer. Vi har fleksible reolsystemer, hvor I kan sammensætte vægreoler og reolskabe. Er det ikke noget, I har mod på, tilbyder vi også at hjælpe med at lave det perfekte reolsystem, der passer til netop jeres behov.

Kontakt os for et godt tilbud

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller gerne vil have os til at komme ud og give jer et godt tilbud. Når I køber jeres kontorreoler gennem H.C. Andersens Kontormøbler, kan I være sikre på landets bedste service, hvor vi giver os god tid til at hjælpe og sætte os ind i jeres virksomhed.

 

Vi er fleksible, og kan sælge jer standard faste reoler, vægreoler, reolsystemer, opbevaringsskabe osv., men står også til rådighed med hjælp til indretning af kontoret. Overvejer I at sælge brugt kontorinventar, kan I læse om hvordan vi kan hjælpe jer af med dem her.