8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Brugte kontorstole

Vores brugte kontorstole

Her på webshoppen har vi et kæmpe udvalg af brugte kontorstole, så dine ansatte får nogle dyre kontorstole, uden at du skal betale mange penge for det.

 

Hvis du har fundet frem til vores hjemmeside, fordi du har kontorstole, som du skal af med, så giver vi dig gerne en god pris på dem.

Køb brugte kontorstole af os

Det er vigtigt med gode kontorstole, da ansatte bruger helt op til otte timer om dagen i deres kontorstol, og derfor er det klart det vigtigste møbel på et kontor. For at din virksomhed ikke skal blive ruineret, når I skal have nye kontorstole, sælger vi brugte kontorstole, som jeres virksomhed kan købe.

 

På den måde får I nogle flotte kontorstole i god kvalitet, uden at I skal bruge mange penge eller tid på det. For de kan bestilles direkte her fra webshoppen, hvor I også kan se billeder af dem.

 

Det er jeres garanti for, at I får nogle brugte kontorstole, hvor det kun er jer som ved, at de er brugte. Det er vigtigt for os, at vi kun sælger kvalitet, så vores kunder altid kan forvente det bedste fra os.

 

Gode kontorstole er vigtige

Hvis du går ind på et kontor, så vil du se, at alle ansatte sidder ned hele dagen og arbejder. Da en typisk arbejdsdag er fra 8-16, så betyder det, at vi bruger mange timer i vores kontorstol.

 

Med en dårlig kontorstol får de ansatte ondt i ryggen og i længden betyder det, at jeres sygefravær går op. Det har en virksomhed ikke råd til, da det er dyrt at undvære en god ansat. Det er også dumt, da det kunne være undgået, hvis virksomheden havde investeret i nogle gode kontorstole.

 

Mange virksomheder gør det ikke, fordi det er dyrt, men det har vi lavet om på, da I kan købe gode brugte kontorstole hos os.

 

På den måde sparer I mange penge – både på kontorstolene og på at jeres ansatte ikke bliver sygemeldt.

 

Sælg dine brugte kontorstole til os

Vi opkøber brugte kontorstole fra virksomheder, uanset hvad grunden er til, at I sælger. Vi kan altid give jer en god pris på jeres kontorstole, så I hurtigt og let kan komme af med dem.

 

Vi har valgt at gøre det på denne måde, fordi vi godt ved, at det skal være let og hurtigt at komme af med sine brugte kontorstole, da jeres virksomhed helt sikkert har vigtigere ting at tænke på. Læs mere om processen her.