8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Brugte hæve-sænkeborde

Køb og salg af brugte hæve-sænkeborde

Hvis din virksomhed vil bringe sygefraværet ned, så bør I overveje at få nogle gode hæve-sænkeborde. Her på webshoppen kan I både købe og sælge hæve-sænkeborde.

Derfor bør I få hæve-sænkeborde

Noget af det bedste som en virksomhed kan gøre for arbejdsmiljøet er, at de får nogle gode hæve-sænkeborde. Ny forskning viser, at det er godt at stå op in min. 4 timer hver dag, og derfor er det godt at give ansatte mulighed for både at stå og sidde ned.

 

Da det ikke er sundt at stå op hele dagen, er hæve-sænkeborde den perfekte løsning for ansatte. For virksomheden kan det være med til at mindske sygefraværet i virksomheden, og det er grunden til, at hæve-sænkeborde er et stort hit på alle arbejdspladser.

 

Men det er også dyrt at købe til alle ansatte, og det er grunden til, at brugte hæve-sænkeborde er den perfekte løsning for jeres virksomhed. Vi sørger for, at I får en god kvalitet til en god pris.

Køb af brugte hæve-sænkeborde

Når du skal have brugte hæve-sænkeborde, så er du kommet til den helt rigtige webshop, for vi opkøber kvalitet. Det er din virksomheds garanti for, at du får brugte hæve- sænkeborde, som du kan bruge i din virksomhed.

 

For med brugte kontormøbler er det vigtigt, at det ikke kan ses, da virksomheden skal virke professionel overfor kunder. Men samtidig er der er ingen grund til at bruge en masse penge, når I kan få brugte hæve-sænkeborde, som ser ud på samme måde som nye.

 

Det skyldes, at vi opkøber mange kontormøbler fra f.eks. konkursboer, og det gør, at der ikke er noget i vejen med møblerne. På den måde kan I få god kvalitet til en god pris.

Salg af brugte hæve-sænkeborde

Hvis du har et eller flere hæve-sænkeborde, som jeres virksomhed skal af med, så er I velkommen til at kontakte os. For vi leder altid efter kvalitetskontormøbler, så du er kommet det rigtige sted hen, hvis du skal af med dine hæve-sænkeborde.

 

Der kan være mange grunde til, at din virksomhed sælger jeres hæve-sænkeborde. For os er grunden ikke vigtig, da vi kun går op i kvaliteten af dem.

 

Vi giver jer en pris på alle jeres hæve-sænkeborde, så I hurtigt kan komme af med dem. Vi køber også andre kontormøbler, så dem tager vi gerne med i samme omgang. I kan få en pris på det hele eller en opdelt pris per varekategori. Læs mere om processen her.