8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Arkiv

Arkiv 1

0 review(s)
1.500 DKK eks. moms
1.500 DKK eks. moms

Arkiv 1

0 review(s)
1.500 DKK eks. moms

Arkiv 2

0 review(s)
300 DKK eks. moms
300 DKK eks. moms

Arkiv 2

0 review(s)
300 DKK eks. moms

Brugte arkivskabe sælges

H.C. Andersens Kontormøbler sælger alle former for brugte arkivskabe og arkiveringsinventar til kontor. Vores brugte opbevaringsmøbler og arkiver er alle i højskvalitets og slidstærkt materiale. Vi har et bredt udvalg af opbevaringssystemer og arkivskabe, og der er meget at spare ved at købe gennem os.

 

Nyprisen på disse skabe er ofte langt over det dobbelte af det, vi sælger dem til. Derfor kan der være tusindvis af penge at spare, hvad enten I er en lille eller større virksomhed.

Arkiveringsskabe og opbevaring

For at kontoret ikke skal rode, eller noget skal blive væk, er det en rigtig god ide at have nogle ordentlige arkiveringsskabe eller reoler. På den måde kan medarbejderne altid kan finde det, de skal bruge. Alt efter, hvor stor en virksomhed I er, eller der måske bare er brug for arkivering på hjemmekontoret, har vi kontormøblerne til formålet.

 

Vores udvalg strækker sig fra mindre arkivskabe til fulde arkiveringssystemer. Desuden har vi et stort lager af forskellige reoler, opbevaringsskabe og kommoder, der passer til kontormiløet. Opbevaringsmøblerne kan sælges individuelt, hvis I f.eks. bare har brug for et enkelt eller to arkivskabe, eller som et stort parti. Køber I et fuldt arkiveringssystem, kommer vi gerne ud og sætter det op for jer, hvis I ønsker dette.

Fuld løsning til kontoret og arkiv

Hos H.C. Andersens Kontormøbler sælger vi alt i kontorudstyr og brugte arkivskabe. Ud over arkiveringsskabe, reoler og lignende, tilbyder vi også en fuld løsning, hvor I kan købe alle kontormøbler hos os.

 

Vores udvalg består bl.a. af elektriske hæve-sænkeborde, diverse skriveborde, ergonomiske kontorstole, kantineindretning, konferencemøbler osv. Vi kan desuden sætte komplette arbejdspladser op, hvor et arkivskab til hver enkelt medarbejder er standard, hvis det foretrækkes.

 

Vi kan naturligvis også indrette et hjørne, eller et specifikt rum, med et fuldt arkiveringssystem. Alt dette vil vi aftale med jer individuelt, og vores service kan således skræddersys helt til jeres behov. Er det i forbindelse med flytning af kontorer at i mangler nye arkivskabe, så kan vi også hjælpe med at flytte jeres møbler. Vi arbejder sammen med H.C. Andersens Flyttefirma som del af H.C. Andersen Koncernen.

Ekstraordinær service når køber brugte arkivskabe igennem os

H.C. Andersens Kontormøbler er et af landets mest professionelle og veletablerede firmaer, når det kommer til salg af arkivskabe og diverse kontorinventar. Vores kunder spænder fra store virksomheder med flere hundrede medarbejdere til hjemmekontorer, hvor der kun er en enkelt arbejdsplads.

Vi er yderst professionelle, og I er sikret den absolut bedste service og pris på brugte arkiveringsskabe, når I handler gennem os.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis I står for at skulle møblere jeres nye kontor, hvad enten I er en stor eller lille virksomhed, skal I ikke tøve med at kontakte os. Brug formularen herunder, og vi vender tilbage til jer snarest. Husk, at vi også sælger møbler til enkeltmandsvirksomheder eller hjemmearbejdskontorer. Overvejer I at sælge brugt kontorinventar, kan I læse om hvordan vi kan hjælpe jer af med dem her.

 

I vores tilbud til jer, vil der desuden altid kunne inkluderes levering og fuld installation, hvilket vi naturligvis vil spørge nærmere ind til, når vi taler med jer i telefonen.