8.00 - 17.00

71 41 41 71

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Salg af brugte kontormøbler

Salg af brugte kontormøbler

Ideen bag denne webshop er, at I kan indrette jeres kontorlokaler, uden at det kommer til at koste jer en formue. Det gjorde vi, fordi vi kunne se, at der manglede en god platform, hvor man kunne købe billige kontormøbler.

 

For vi vidste, at der var mange virksomheder, som hele tiden solgte deres kontormøbler, men uden en god platform til at finde kunderne, var det ligegyldigt.

Alle vores brugte kontormøbler er i så god kvalitet, at jeres kunder ikke ville kunne se, at der er tale om brugte kontormøbler.

 

Find din nye kontormøbler

Uanset hvilke type af brugte kontormøbler I er på udkig efter, så er der en god chance for, at I finder det her på webshoppen.

 

Alle nye kontormøbler bliver lagt op i webshoppen, derfor er det en god idé at holde øje med webshoppen løbende. Det gør også, at I kan være sikker på, at I altid får gode brugte kontormøbler fra os.

 

Indretning af jeres kontor

Hvis du sidder hele dagen på et kontor, vil vi anbefale, at du får en god kontorstol og et hæve-sænkebord. En god kontorstol sikrer, at du ikke får ondt i ryggen i længden, og det er et vigtigt redskab, hvis man vil mindske sygefravær i ens virksomhed.

 

På samme måde gør hæve- sænkeborde, at de ansatte har mulighed for både at stå og sidde ned i løbet af en arbejdsdag. Den nyeste forskning på området viser, at vi skal stå op i min. 4 timer på en arbejdsdag. Det er de færreste kontoransatte, som kommer tæt på det, og derfor er det en god idé at anskaffe hæve- sænkeborde.

 

Herudover kan I også anskaffe jer en masse forskellige loungemøbler, som er med til at give jeres kontor et mere professionelt udseende.

 

Bedre end de fleste nye kontormøbler

Vores brugte kontormøbler er af højere kvalitet, end mange af de kontormøbler du køber hos mange lavprisbutikker. Vi har kontormøbler i alle prislejer, og derfor kan du indrette et kontor professionelt, uden at det kommer til at koste virksomheden mange penge.

 

Det er grunden til, at vi anbefaler virksomheder, at de køber brugte kontormøbler af høj kvalitet fremfor at gå i et lavprisvarehus og købe kontormøbler. For der finder I ikke nogle kontormøbler, som er gode for jeres ansatte.

 

I sidste ende er der to led i at købe god kvalitet, når det kommer til brugte kontormøbler. Nemlig at tænke på de ansattes velvære og se professionel ud overfor jeres kunder.

 

Begge dele får I her på webshoppen, og vi har markedets bedste priser.

Vi opkøber kontormøbler - se mere her Afbryd