8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Reoler købes

H.C. Andersens Kontormøbler køber alt i reoler til kontor og erhverv. Vi er interesserede i brugte kontorreoler, men også arkivskabe og andre opbevaringsskabe. Kort og godt, alt i opbevaring i forskellige former, farver og funktioner.

 

Når I sælger jeres brugte reoler til os, kan I være sikre på en god pris og behandling. H.C. Andersens Kontormøbler er et veletableret firma, som har specialiseret sig i opkøb og salg af brugte kontormøbler over hele Danmark.

Enkelte reoler eller større partier opkøbes

Vi køber brugte reoler og opbevaringsskabe fra både større og mindre virksomheder, samt konkursbo. Vi har interesse i de helt traditionelle kontorskabe og opbevaringsreoler, men også ældre kontormøblement eller designmøbler. Reoler er ofte en stor bestanddel af et kontor, og derfor køber vi gerne større partier.

 

Vi giver altid en gratis besigtigelse, når der er tale om 15 kontormøbler eller mere, og vores tilbud til jer er naturligvis helt uforpligtende. Det er vigtigt for os, at I er tilfredse med den pris, vi tilbyder.

Fuld rømning og opkøb af kontor reoler

Ønsker I at udskifte reolerne på kontoret, eller måske al kontorinventar, så er det H.C. Andersens Kontormøbler, I skal kontakte. Vi tilbyder fuld tømning af kontoret, hvis I f.eks. skal flytte i nye lokaler, eller hvis virksomheden er gået konkurs og alt skal sælges.

 

Vores medarbejdere har mange års erfaring, og er yderst professionelle i deres arbejde. Vi overholder altid aftaler, og er fleksible i forhold til tidspunkt og specielle ønsker, når vi afhenter jeres reoler og andre kontormøbler direkte ude hos jer. Når vi er færdige med at udføre vores arbejde, vil I altid finde lokalerne efterladt rene og pæne.

Skræddersyet service ved salg af brugte reoler

Hos H.C. Andersens Kontormøbler sætter vi os altid grundigt ind i jeres ønsker, når I har godkendt vores tilbud på jeres brugte reoler og eventuelt andre kontormøbler, som I ønsker at sælge til os.

 

Ønsker I en god oplevelse og service, er det os I skal sælge jeres gamle møbler til. Kontakt os via formularen under ”kontakt”, eller ring på telefon 28888880.

Indhent tilbud på dine reoler

[formidable id=7]