8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Øvrige kontormøbler købes

H.C. Andersens Kontormøbler opkøber diverse brugt kontorinventar. Vi er interesserede i at købe al kontorudstyr fra virksomheder, der lukker ned eller er gået konkurs. Men også enkelte kontormøbler, som I ønsker at sælge, vil vi altid kunne give et godt tilbud på.

 

H.C. Andersens Kontormøbler køber brugte hæve-sænkeborde, alle former for skrive- og kontorborde, opbevaringsreoler, arkiveringsskabe, kontorstole og meget andet. Men vi opkøber ikke kun de mest almindelige kontormøbler – også øvrigt kontortilbehør og møbler, som f.eks. skuffer, bakker, skillevægge, vægskinner, opbevaringskasser, stoleunderlag, måtter, diverse kontorlamper, vitrineskabe, hyldeknægte osv. har stor interesse.

Fuld rømning af kontormøbler

Hos H.C. Andersens Kontormøbler tilbyder vi en fuld tømning af kontorlokalerne. Dette kan være, hvis I f.eks. har ophørt med at drive virksomhed, skal flytte i nye lokaler, eller måske ønsker at skifte alle møbler ud til et mere moderne design. I situationer som denne, kan vi stå for hele logistikken omkring tømningen af kontoret, så I kan koncentrere jer om andre vigtige opgaver i forbindelse med projektet.

 

H.C. Andersens Kontormøbler har mange års erfaring med opkøb af diverse øvrige kontorinventar, og er jeres garanti for en fair pris og god service. Vi lever op til forventningerne ved altid at overholde vores aftaler, udføre et effektivt kvalitetsarbejde, og altid efterlade lokalerne i pæn og ren stand, når vi er færdige med at hente de kontormøbler, vi har købt af jer.

Skræddersyet tilbud på øvrige kontormøbler

Når vi køber jeres kontorinventar og møbler, hvad enten I er en større eller mindre virksomhed, vil vi altid udarbejde et tilbud, som passer præcis til jer, og det I ønsker. Vi vurderer inventaret værdi, inden vi giver vores bud på, hvor meget vi vil betale for de brugte møbler og andet inventar, som f.eks. kontorlamper og skuffer.

 

Ønsker I at sælge al kontorinventar, en såkaldt fuld rømning af kontorlokalerne, vil vi trække vores udgifter i forbindelse med nedpakning, løft, transport og eventuel rengøring fra den pris, vi vurderer, at vi efterfølgende kan sælge kontormøblerne for.

Indhent tilbud på dine øvrige kontormøbler

[formidable id=7]