8.00 - 17.00

71 41 41 71

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Køb af kontorborde

H.C. Andersens Kontormøbler opkøber brugte borde i alle størrelser og typer. Vi er interesserede i hæve-sænkeborde, men også helt almindelige skriveborde, gamle som nyere. Vi køber ikke kun designborde, alle kontorborde kan inkluderes i vores tilbud, når vi køber jeres møbler.

Større partier og rømning af kontor

Vi er interesserede i at købe større partier, hvis I ønsker at udskifte alle kontorborde (inklusive hæve-sænkeborde), eller hvis virksomheden er gået konkurs. Drejer det sig kun om enkelte borde, vil vi stadig give et godt tilbud.

 

Ønsker I at sælge andet kontorinventar og møbler, er dette også noget, vi kan tage os af. Ofte udskiftes borde og kontorstole på een gang, og derfor køber vi også gerne de medfølgende stole til kontorbordene. Vi kan desuden håndtere fuldstændig rømning af kontormiljø, hvor vi står for alt.

Få en god pris for kontormøblerne

Hvis I ønsker at sælge jeres brugte kontorborde, skal I ikke tøve med at kontakte os. H.C. Andersens Flyttemøbler foretager først en grundig vurdering af møblerne, inden vi giver jer et godt tilbud på de forskellige borde. Deres stand er naturligvis vigtig for, at vi kan sælge dem videre.

 

Derfor vil vi ved kun få kontorborde, som I ønsker at sælge, altid bede jer sende nogle kvalitetsbilleder via e-mail, hvor man kan se hvilken stand, de er i. Ønsker I at sælge 15 borde eller mere, kommer vi ud og laver en gratis besigtigelse af møblerne. Efterfølgende udarbejder vi et godt tilbud, som vi sender til jer. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

Sådan foregår det, når H.C. Andersens Flyttemøbler har købt jeres borde

Når I har accepteret vores tilbud på jeres kontormøbler og brugte hæve-sænkeborde, sender vi en flyttevogn med vores dygtige medarbejdere ud til jer. Her vil vi sørge for al nedtagning, forsvarlig pakning og tunge løft af bordene. Vi sørger naturligvis også for, at der er rent og pænt ryddet op, når vi er færdige med vores arbejde. H.C. Andersens Flyttemøbler er en professionel virksomhed med mange års erfaring, og når I vælger os, kan I være sikre på et godt stykke arbejde, der udføres af kompetente folk.

 

Vi er effektive, overholder vores aftaler, og vil hurtigt have kontorbordene pakket og kørt væk, så I kan komme i gang med at få enten nye møbler ind, eller gøre klar til salg eller leje af lokalerne, hvis det er et konkursbo, I står med.

Indhent tilbud på dine kontorborde


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/xn--hcandersenskontormbler-njc.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 289
Køb af kontormøbler
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 268.44MB
Sender

Vi opkøber kontormøbler - se mere her Afbryd