8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Køb af arkiver

H.C. Andersens Kontormøbler opkøber alt i arkiv og arkiveringsinventar til kontor. Vi er interesserede i at købe jeres brugte arkivskabe, og giver altid en fair pris. Står I for at skulle have nyt opbevaringssystem på kontoret, og gerne vil sælge de gamle arkiveringsmøbler, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os.

Tryghed, når I sælger arkiverne til os

H.C. Andersens Kontormøbler er et etableret firma, med mange års erfaring inden for opkøb af brugt arkiveringsinventar fra både større og mindre virksomheder. Vi opkøber også konkursbo, hvor vi kan rømme hele kontoret. Udover arkivskabe, er vi interesserede i al kontor inventar; skabe, reoler, hæve-sænkeborde, skriveborde, kontorstole, kantinemøbler, konferencemøbler og opbevaring. Kort sagt alt, hvad der måtte findes på et kontor.

 

Når I sælger jeres brugte arkiver til H.C. Andersens Kontormøbler, vil vi sørge for nedpakning, tunge løft og transport væk fra jeres kontor. Vores kompetente medarbejdere er yderst effektive i deres arbejde, og kommer altid til det på forhånd aftalte tidspunkt. Vi forstår at udføre vores arbejde, så det ikke forstyrrer, hvis det er i jeres arbejdstid – dog kan vi også sagtens arrangere at hente arkivskabene uden for almindelig arbejdstid, så afhentningen ikke påvirker jer på nogen måde.

 

H.C. Andersens Kontormøbler er jeres garanti for et nemt og trygt salg af jeres brugte arkiveringsinventar og kontormøbler. Vi giver altid en god pris, hvad enten det drejer sig om få arkivskabe, eller et større parti. Når vi har færdiggjort vores arbejde, vil I altid opleve, at vi har ryddet pænt op efter os og efterladt kontorlokalerne som aftalt. Ønsker I, at vi afhenter arkiverne uden for jeres kontortider, vil vi altid lægge nøglen som aftalt, eller køre hen og aflevere til rette person. Vi er fleksible, og alt dette er noget, som vi aftaler med jer direkte.

Få et godt tilbud på arkiverne

Kontakt os allerede i dag, så vil vi give et godt tilbud på jeres brugte arkiveringsinventar. Drejer det sig om enkelte arkivskabe, bedes I sende kvalitetsbilleder per e-mail, så vi har mulighed for at vurdere deres stand. Har I derimod et større parti arkiver, som I ønsker at sælge, tilbyder vi at komme ud og lave en helt gratis, og naturligvis uforpligtende, besigtigelse.

 

Herefter vil vi udarbejde et godt tilbud til jer, som vi sender per mail. Når I har accepteret vores pris, vil vi straks sende vores professionelle medarbejdere ud for at hente arkiverne, efter nærmere aftale med jer.

Indhent tilbud på dine arkiver

[formidable id=7]