8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Brugte kontormøbler

Brugte kontor møbler

Vi både køber og sælger brugte kontormøbler, som er alt fra skriveborde til kontorstole. Kontormøbler er alt, som der bliver brugt på et kontor, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om det.

 

Herunder har vi samlet information om brugte kontormøbler, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Hvis du har har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at skrive til os, for så tilføjer vi det til listen.

 

For dig som vil sælge brugte kontormøbler

Der kan være mange forskellige grunde til, at I gerne vil sælge jeres kontormøbler. De mest typiske årsager er, at virksomheden skal have nye møbler, eller at virksomheden lukker.

 

Hvis I skal til at erstatte alt eller dele af jeres kontormøbler, så kan I kontakte os, så giver vi selvfølgelig en pris på det hele. Der er ingen grund til, at I smider brugte kontormøbler ud, da I ligeså godt kan få penge for dem.

 

Ved et konkursbo vil der typisk være tale om, at I skal sælge alle brugte kontormøbler, så kreditorer kan få nogle af deres penge. Her kan vi gå ind og give en pris på alle kontormøbler, så I ikke behøver at skulle kontakte flere forskellige for salg af brugte kontormøbler. Vi ved godt, at I helst vil videre, og dermed have en fast pris på det hele.

 

Hvis du har nogle kontormøbler, som du skal af med, er du velkommen til at kontakte os.

 

For dig som vil købe brugte kontormøbler

Hvis du er interesseret i at købe brugte kontormøbler, så er du kommet det rigtige sted hen, for her finder du en række forskellige brugte kontormøbler. Du kan her læse om, hvordan kontormøblerne ser ud, så du er sikker på, at du får noget, som er i god stand.

 

Hvis du er en nystartet virksomhed, er der ingen grund til, at du skal ud og købe dyre kontormøbler, når du kan få pæne brugte kontormøbler.

 

Det er alt fra hæve-sænkeborde til kontorstole, som du kan købe brugt. På den måde får du kontormøbler til hele jeres kontor, uden at skulle betale fuld pris for det.

 

Da vores brugte kontormøbler er i god stand, vil det kun være jer, som ved, at alle jeres kontormøbler er brugte. Så I går ikke på kompromis med virksomhedens professionalitet.

 

Vi anbefaler, at du løbende holder øje med siden, da vi kommer til at have mange gode tilbud på brugte kontormøbler.