8.00 - 17.00

28 88 88 80

Sølvgade 102, 1307 Kbh K, CVR: 37353132

Kurv

Brugte arkivskabe

Brugte arkivskabe

Vi køber og sælger brugte arkivskabe for virksomheder. Vi ved, at de fleste virksomheder bruger arkivskabe, og uanset om I skal af med dem eller købe nogle nye, så er det ikke en opgave, som I ønsker at bruge særlig meget tid på.

 

Det er grunden til, at vi har lavet denne webshop, så I hurtigt kan få fat og komme af med brugte arkivskabe.

Når I skal købe brugte arkivskabe

Vi har gjort det simpelt for jer at købe brugte arkivskabe, da I finder det hele på denne webshop. Ideen har fra starten af været, at virksomheder skal kunne finde billige brugte arkivskabe, så I kan bruge jeres penge på andre ting.

 

Tidligere var det sådan, at I skulle ud og finde arkivskabe, og det er en utrolig tidskrævende proces. I stedet opkøber vi brugte kontormøbler, som du så kan købe billigt på vores webshop.

 

På den måde kan I bruge jeres tid på vigtigere ting.

Hvad bruges brugte arkivskabe til?

De fleste virksomheder har en masse dokumentation, og det er noget, som I bliver nødt til at gemme. Ifølge SKAT skal I gemme alle relevante dokumenter i min. fem år. I dag er mange virksomheder gået over til digitalt dokumentation, men der kan stadigvæk være mange grunde til, at et arkivskab er en bedre løsning for jer.

 

Ofte er det mere tidskrævende at gøre dokumenter digitale end at arkivere dem, og her vælger de fleste virksomheder at gøre det, som er hurtigst. Vi anbefaler, at I både er digitale og analoge, da det er den måde, som I kan spare mest tid på. Dvs. at hvis et dokument er på e-mail, så giver det god mening at arkivere det digitalt, men hvis dokumentet er på papir, så er det lettest at arkivere det i et arkivskab.

 

Når I skal sælge brugte arkivskabe

Vi køber jeres gamle arkivskabe, så I kan tænke på noget andet. Det er blot nogle af de kontormøbler, som vi overtager fra jeres virksomhed. Vi giver jer altid en god pris på jeres kontorinventar, herunder på arkivskabe.

 

For os er det ikke vigtigt, hvad grunden er til, at I sælger jeres arkivskabe. Det kan være alt fra et konkursbo til, at I har valgt at gå digital i jeres virksomhed. Uanset hvad grunden er, så hjælper vi jer af med jeres brugte arkivskabe.

 

Vores service er i toppen, så I altid kan forvente, at vi hurtigt vender tilbage, og at I får en god pris på jeres arkivskabe.